Maketi Pamu Sima e Pa'ia le $6.61 Piliona ile 2028;Faʻateleina Atinaʻe o Fale maualuluga e faʻavavevave ai le tuputupu aʻe, lipoti a Fortune Business Insights™

lisi o Kamupani Fa'ailoa i le Maketi: Alliance Pa'u Sima, Liebherr, Schwing Stetter, Ajax Fiori Inisinia, Sany Heavy Alamanuia Co., DY Si'a Pump, PCP Group LLC, Xuzhou Faufale Masini Co, Ltd, Zoomlion Heavy Alamanuia Saienisi & Tekinolosi Co. ., Ltd, Zhejiang Truemax Engineering Co., Sebhsa, Concord Concrete Pump, Junjin

Pune, Initia, Aukuso 19, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) — Le lalolagiMaketi Pamu Simaua sauni e maua le malosi mai le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe galuega a le tele o tagata gaosi oloa.Ia Iuni 2021, mo se faʻataʻitaʻiga, SCHWING Amerika faʻasalalau le faʻalauteleina o le vaitau pamu ma se taʻavale fou fou moSX III, S 47, ma S 43 SX.O le a mafai ai e le au fai pamu pamu e tietie i luga o alatele ma auala e tusa ai ma tapulaa a Minnesota.E tusa ai ma se lipoti a Fortune Business Insights ™, i se lipoti, ua faaulutalaina, "Concrete Pump Market, 2021-2028," o le tele o maketi eUSD 4.57 piliona i le 2020. Ua fuafua e tupu mai le USD 4.74 piliona i le 2021 i le USD 6.61 piliona. i le 2028 i le CAGR o le 4.9% i le vaitau o faʻamatalaga.

Utranazz faalauiloa muamua taavale toso pamu sima i UK |Agg-Net

O se lisi o tagata ta'uta'ua gaosi oloa o lo'o fa'agaioi i le maketi o le lalolagi:

  • Pamu Sima Alliance (Pennsylvania, US)
  • Liebherr (Kirchdorf an der Iller, Siamani)
  • Schwing Stetter (Herne, Siamani)
  • Ajax Fiori Engineering (Karnataka, Initia)
  • Sany Heavy Industry Co., Ltd. (Changsha, Saina)
  • DY Pamu Sima (Kalgary, Kanata)
  • PCP Group LLC (Florida, US)
  • Xuzhou Construction Machinery Co,Ltd (Jiangsu, Saina)
  • Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd. (Hunan Province, Saina)
  • Zhejiang Truemax Engineering Co., Ltd. (Hangzhou, Saina)
  • Sebhsa (Kirona, Sepania)
  • Pamu Sima Concord (Port Coquitlam, Kanata)
  • Junjin (Saina)

Lipoti Vaaiga & Vaevaega -

Lipoti Lipoti Fa'amatalaga
Vaitaimi Va'aiga 2021-2028
Vaitaimi Va'aiga 2021 i le 2028 CAGR 4.9 %
2028 Fuafuaga Tau USD 6.61 piliona
Tausaga Faavae 2020
Tele Maketi ile 2020 USD 4.57 piliona
Fa'amatalaga Fa'asolopito mo 2017-2019
Nu. o Itulau 120
Vaega o lo'o ufiufi Ituaiga Oloa;Alamanuia;Fa'aitulagi
Avetaavale Tuputupu Atina'e o Fale maualuluga ma le fausiaina o fale fa'atauva'a e fa'ateleina ai le tuputupu a'e.
Tele le le lava o tagata faigaluega ma mana'omia le fa'aogaina o masini faufale e fesoasoani i le tuputupu a'e.
 Mailei & Luitau O le malepelepe o le pamu sima e o'o atu ai i le motusia o le faufale e ono fa'alavelave ai le tuputupu a'e.

Fa'ama'i ole COVID-19: Tu'u Gaoioiga Faufale e Fa'alavelaveina le Tuputupuh

O le faʻamaʻi COVID-19 ua taofia ai galuega faufale o loʻo faia i le lalolagi atoa ona o le lokaina ma le va fealoaʻi masani.O le tele o le aufaipisinisi na faaleaogaina a latou fuafuaga e teu faafaigaluega i le fanua o le Pump Concrete, ma mafua ai ona maualalo le tinoitupe.O le Faalapotopotoga o Leipa Faavaomalo, mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻailoa mai o loʻo feagai le fale faufale a Initia ma faʻafitauli ogaoga pe a maeʻa galu e lua o le COVID-19 ona o le le lava o tagata faigaluega.I le taimi lava e tasi, o le faʻaitiitia o manaʻoga mo faleoloa faʻatau i faleoloa o le a faʻalavelaveina le tuputupu aʻe i le lotolotoi o faʻamaʻi.

Vaega Tu'ufa'atasi o lo'o umia le 13.2% Fa'asoa i le 2020: Fortune Business Insights™

Faʻavae i luga o le ituaiga o oloa, o le maketi ua vaevaeina i faʻapitoa, faʻamau, ma faʻapipiʻi loli.Mai nei mea, o le vaega tumau na maua le 13.2% e tusa ai ma le vaega o le maketi Pamu Sima i le 2020. O le vaega o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le loli o loʻo faʻatulagaina e tumau pea le taʻutaʻua i tausaga a sau ona o lona gafatia e tuʻuina atu le saʻo ma le saʻo maualuga.

Si'itia Atina'e i A'ai A'ai ma Taulaga e Fesoasoani i le Fa'atupulaia

O le televave o taulaga ma atinaʻe i taulaga tetele i le lalolagi atoa ua faʻatulagaina e faʻamalosia ai le manaʻoga mo fale maualuluga.O nei Pamu e mafai ona feavea'i le paluga sima faigofie ile o'o atu ile fale maualuluga ile faigofie.ANAROCK Property Consultants, mo se faʻataʻitaʻiga, na taʻua e faapea, i totonu o taulaga pito i luga e 7 i Initia, 52% mai le aofaʻi o fale e 1,816 i le 2019 o fale maualuluga.E 20 fa'aopoopo le fogafale.Peita'i, o le malepe o nei pamu i nofoaga faufale e mafai ona fa'aleaga ai sima fa'afefiloi ma taofi ai galuega mo sina taimi.E ono fa'alavelaveina ai le fa'atupulaia o le maketi o le Pamu Sima i tausaga a sau.

Fa'afanua Tauvaga-

O Tagata Ta'a'alo e Taulai i le Fa'ailoaina o Oloa Tala Fou e Fa'ateteleina Tauvaga

O le maketi o le lalolagi o loʻo i ai se numera tele o kamupani o loʻo taumafai nei e faʻafetaui le maualuga o manaʻoga mai tagata faʻatau i le lalolagi atoa.O le faia o lea mea, o loʻo latou faʻalauiloaina ni oloa fou e tosina mai ai le tele o tagata faʻatau.O nai isi o loʻo taumafai e mulimuli i taʻiala na tuʻuina atu e malo e puipuia ai faʻalavelave.O lo'o i lalo nei atina'e taua e lua o alamanuia:

  • Ianuari 2020:Putzmeister ma Sany faʻalauteleina lana sima oloa sima i Excon 2019. O oloa fou e aofia ai Putzmeister BSF 47 - 5, Sany SYG5180THB300C-8, ma Batching Plant MT 0.35.
  • Novema 2020: Axio (Special Works) Limited na tatau ona tuuina atu se sala tupe e £20,000 ona o se tasi o ana tagata faigaluega na manua i se pamu sima.E tusa ai ma le aHSE inspector, e tatau ona mulimulitaʻia taʻiala talafeagai aʻo galue ma ia meafaigaluega.

 


Taimi meli: Oke-08-2022